Κάλλιο να σου βγει το μάτι..

O λαός είναι σοφός. Να τον ακούς!

Σου λέει “καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα”. 
Πρόσεξε! Θυσιάζει ακόμα και το ένα μάτι του, για το καλό του όνομα στην κοινωνία. Τόση έμφαση δίνει στο τι πιστεύει ο κόσμος.

Ήταν τότε, που “για ένα κούτελο” ζούσε ο κόσμος.

Γιατί αν το καλοσκεφτείς, όλοι είμαστε τελικά ότι πιστεύει ο κόσμος για εμάς. Η πλειοψηφία.

Αυτό, αν και ακούγεται ακραίο, εμπεριέχει μεγάλη αλήθεια μέσα του. Ειδικά στην εποχή που ζούμε, που στον online κόσμο ότι γράφει δεν ξεγράφει εύκολα, η φήμη είναι κάτι που δύσκολα αλλάζει.

Πρέπει να προσέξεις πολύ καλά το πως θα συστηθείς αρχικά στο κοινό σου αλλά και το όνομα που θα δημιουργήσεις στο διαδίκτυο.

Και το βασικότερο, σε ποιους ανθρώπους θα εμπιστευτείς την τύχη της εικόνας σου. Γιατί κακά τα ψέματα. Ελάχιστες εταιρίες έχουν την δυνατότητα για in house διαχείριση της εικόνας τους.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα έχει άλλη ρίζα.

Οι περισσότερες εταιρίες δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Θεωρούν ακόμα και σήμερα το διαδίκτυο κάτι συμπληρωματικό(!). Αναγκαίο κακό. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως πλέον η μπάλα παίζεται κυρίως σε αυτό το γήπεδο, αν όχι μόνο σε αυτό.

Έτσι χάνουν ευκαιρίες, αφήνουν την διαχείριση της εικόνας τους σε λάθος χέρια και τελικά όταν θα το καταλάβουν, πιθανόν να είναι πολύ αργά.

https://www.instagram.com/p/BrflEnoFi5W/